Всеукраїнський тиждень права

14.12.2018 09:18

Згідно плану заходів щодо проведення "Всеукраїнського тижня права" у Кам'янському НВК 10 .12.2018 вчителем правознавства Ляшко Л.В. було проведено виховний захід з учнями 5 та 6 класів на тему: "Світова книга прав людини". Метою заходу є : ознайомлення учнів зі змістом основних статей Загальної Декларації прав людини, Конвенції прав дитини, Конституції України; донести учням, що основою цих документів є головні потреби і права дітей. 

Також 11.12.2018 вчителем правознавства Ляшко Л. В. була проведена година  спілкування з учнями 10 класу на тему : "Цивільний шлюб", з метою ознайомлення учнів з основами сімейного права, документами, що його регулюють, а також з метою виховання в учнів поваги до ближніх, відповідального ставлення до своєї сім'ї та подружніх обов'язків, ціннісного ставлення до сім'ї.

Бібліотекар закладу, Грозєва Т. М., оформила виставку юридичної літератури та періодичних видань щодо прав людини в українському суспільстві.

Учні початкових класів НВК с. Кам'янка також взяли участь у Всеукраїнському тижні права. Діти намалювали малюнки на тему: "Мої права та обов'язки" і за допомогою класних керівників створили виставку своїх робіт.

14.12.2018 Дегтярьова М. В. , вчитель "Громадянської освіти" провела Брейн-ринг з правової освіти та громадянської компетенції між командами учнів 10 класу. Журі визнало переможцями  команду "Мафію".